Tuotteet

Valikoimissamme on tällä hetkellä seuraavat sarjat:

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon.

Tuotesarjan kotisivut www.aco.fi

Luiswidmer_uusilogo

Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealaatuiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan kotisivut www.louis-widmer.fi

 

avene_logo

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle – ihotyypistä riippumatta.

avene

Tuotesarjan kotisivu: www.avene.fi

 

Favora

Suomalainen Favora -ihonhoitosarja sopii herkälle iholle. Kaikki Favora tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

favora

Tuotesarjan kotisivut www.favora.fi

nutridrink_logo

Nutridrink sisältää laajan valikoiman käyttövalmiita suun kautta nautittavia täydennysravintovalmisteita sairauteen
liittyvän vajaaravitsemuksen tehokkaaseen hoitoon sekä ravitsemuskuntoutukseen.

nutridrink

Tuotteen kotisivut: www.nutricia.fi

 

 

 

Säynätsalon Apteekki

Parviaisentie 6, 40900 Säynätsalo

Säynätsalon Salen yhteydessä