Palvelut

Säynätsalon Apteekki

apteekkiristiReseptien toimituspisteissä farmaseutilla on käytössään ajanmukaiset ohjelmat, joiden avulla tarkastetaan mm. lääkkeiden yhteisvaikutukset. Kertomalla farmaseutille kaikki käytössä olevat lääkkeet pystymme opastamaan paremmin lääkkeiden käytössä.

Apteekissamme on myös astma-, diabetes-, ja sydänyhdyshenkilöt, joilta saa ohjeita pitkäaikaissairauksien hoitoon sekä sairauksiin vaikuttavista elintavoista.

 

säynätsalon apteekki palvelut

apteekkiristiReseptien uusinta on ilmainen palvelumme. Sähköisistä resepteistä teemme uusintapyyntöjä terveysasemille.
apteekkiristiTarjoamme maksullista koneellista annosjakelupalvelua. Annosjakelu on apteekin kautta saatava palvelu, jossa säännöllisesti käytettävät lääkkeet toimitetaan asiakkaalle pakattuna kerta-annospusseihin. Asiakas saa lisäksi ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta käy ilmi kaikki käytössä olevat lääkkeet ja annostukset. Asiakas maksaa vain käyttämistään lääkkeistä ei koko pakkauksesta. Palvelun hinta on 9.40 € viikossa. Jos asiakkaalla on käytössään kuusi  annosjakeluun soveltuvaa Kela-korvattua lääkettä ja on vähintään 75-vuotias on mahdollista saada pieni Kela-korvaus annosjakelusta.  Linkistä  saa lisätietoja annosjakelusta  http://www.apteekki.fi/apteekki-palvelut/annospussipalvelu.html.

Kysy lisää apteekistamme tai laita viestiä Palaute-sivun kautta niin lähetämme Sinulle postitse lisämateriaalia.

Lääkkeiden tarkistuspalvelussa farmaseutti tarkistaa lääkkeiden yhteisvaikutukset, oikeat ottoajat ja-ohjeet sekä mm. soveltuvuuden iäkkäille. Palvelu sopii erityisesti jos haluaa keskustella lääkkeiden käytöstä tai epäilet lääkehaittoja. Palvelun hinta on 47 €. Linkistä lisätietoa palvelusta http://www.apteekki.fi/apteekki-palvelut/laakityksen-tarkistuspalvelu.html

Kysy lisää apteekistamme tai laita Palaute-sivun kautta viestiä niin lähetämme Sinulle lisämateriaalia.

apteekkiristiOtamme vastaan kotitalouksilta vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet. Lääkkeet toimitetaan ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Linkki Fimean sivuille http://www.fimea.fi/vaestolle/laakkeiden_oikea_kaytto/laakkeiden_havittaminen.

 

Palveluvalinnassa on apteekkikosmetiikkaa sekä hygieniatuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös ravintolisät, apuvälineet ja lemmikkien hoitoon tarvittavia tuotteita. Valikoimaa laajennetaan mm. asiakaspalautteen perusteella

 

itsehoito

apteekkiristiVakuutuskassa Enerkemi, Koneen vakuutuskassa, Repolan sairaskassa
L&T sairauskassa, Säynätsalon sairauskassa, Tradekan sairauskassa, Rautpohjan sairauskassa

Apteekissa on asiakkaiden käytössä verenpainemittari. Mittaus on ilmainen. Avustamme mittarin käytössä.

Säynätsalon Apteekki

Parviaisentie 6, 40900 Säynätsalo

Säynätsalon Salen yhteydessä